Povestea tristă din spatele fotografiei cu băiețelul care își poartă cațelușul în geantă

Povestea tristă din spatele fotografiei cu băiețelul care își poartă cațelușul în geantă

De multe ori credem că persoanele umile nu au nimic de oferit. Este o mare greșeală!

În realitate ei sunt cei care ne dau cele mai bune și importante lecții de viață. Unele persoane, în ciuda faptului că nu averi, din acel puțin care îl dețin dacă oferă ceva o fac din toată inma. Fotografia virală care a topit inimile milioanelor de internauți, deși simplă, ascunde o mare avere: cea sufletească!

Acest băiețel peruvian provine dintr-o familie umilă și săracă cu mulți membri. Cineva ar fi povestit că el, în fiecare dimineață merge la muncă pentru a-și ajuta mama să mai adune câte un bănuț. Și ca să nu  se despartă de cățelușul său, îl bagă într-o geantă.

Revoltător! Copii puși să facă mătănii la un festival: ”cine nu rezistă să ia pampers” / Video

Nu contează că trebuie să se trezească devreme, o face cu zâmbetul pe buze. Deși este încă un copil și  ar trebui să se bucure de copilărie, băiețelul este bucuros că își poate ajuta mama și că nu se desparte nicio clipă de prietenul său.

Copiii din întreaga lume merită să aibe tot ceea au nevoie pentru a trăi și a crește fericiți, toți avem nevoie de o motivație pentru a continua de ceva ce ne inspiră și nu ne lasă să ne abatem.

Dacă acest băiețel va continua să aibă atât de multă dragoste pentru animale, nu avem nicio îndoială că el va fi un om bun în viitor și nu putem decât să sperăm că el și mama lui vor putea într-o zi trăi o viață mai bună.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.