Povestea tragica a unui copil de numai 2 ani batut si chinuit. Mama nu-l duce la spital, el moare

Viata lui Manson a durat doar 22 de lui, 22 de luni de iad pur, care au trecut prin mainile unei mame nesabuite, Anne Maree ai iubitul ei William.

O mama care nu a avut grija de cel mic nici cand acesta era bolnav, copilul a trait acele luni intr-o casa plina de violenta, droguri …micutul a murit in iunie 2016 dupa ce a fost lovit cu brutalitate in abdomen de catre William.

 

Lovituri si batai atat de violente incat sa provoace leziuni interne grave, perforarea intestinului, varsaturi, febra si lesinuri si lasat sa se chiunuie in dureri fara ca cineva sa-l duca la spital. Cand copilul a murit, Anne Lee in varsta de 29 de ani si William Andrew O’Sullivan originari din Queensland in  Australia au ajuns direct la inchisoare. Au primit o pedeapsa de 9 ani pentru omor prin imprudenta.

Câștigă zece milioane de euro, se întoarce în Etiopia și moare: „A vrut să-și ajute țara”

O a treia persoana care a fost martora atunci cand Mason a fost prezent in momentul batailor, Robert Barry Ryan Hodson, initial a fost si el acuzat de omor prin imprundenta, dar acuzatiile au fost retrase.

Cel mai grav este la doar cateva luni de tragedie, la inceputul anului 2016, micutul Manson a fost intrenat la spital in chinuri groaznice cu un picior rupt, leziuni la cap, ulceratii la nivelul gurii, peritonita, eruptii pe tot corpul, infectii din cauza unei diete sarace…Toate aceste semne ar fi trebuit sa-i alarmeze oe medici, dar nimeni din acel spital nu si-a pus un semn de intrebare. In ciuda faptului ca medicul pediatru care l-a vizitat pe Manson a declarat ca in 40 d eani d ecariera nu a mai vazut asa ceva, l-a trimis acasa in familia care dupa cateva luni avea sa-i aduca moartea.

MansonLee 1Manson ar fi putut fi salvat, dar nimeni nu a ridicat un deget

Potrivit presei americane, acum Anne Maree care in timpul procesului a plans cu lacrimi de crocodil si William care se declara profund indurerat, cer iertare.  Dar nimeni nu pare sa iabe mila de ei. Maree care a servit deja doi ani si jumatate , ar putea cere in iulie sa fie lasata in libertate conditionata, dar unii judecatori sunt hotarati sa contesteze si sa-i prelungeasca pedeapsa.

Traficul de organe: soarta terifiantă a migranților care nu plătesc

William nu are zile bune la inchisoare…se pare ca tratamentele pe care le-a aplicat micutului acum ne are el parte din partea unuor detinuti care l-au batut pana i-au fracturat cateva oase si i-au provocat hemorgie cereberala.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.