Povestea pisoiului Duo: s-a născut cu două guri, două nasuri și trei ochi și jumătate / VIDEO

Nu întâlnești în fiecare zi un pisoi cu două fețe.  Pisica , care a fost  numită „Duo“, suferă din cauza unei rare „diprosopus“ afecțiune numită care vine din abundenta a unei proteine numită Sonic Hedgehog. Dar, în ciuda acestei malformații, Duo (acesta este numele său) a supraviețuit nașterii și acum are patru luni și încearcă să ducă o viață normală .

„Duo“, suferă de o rară malformație nuită „diprosopus“ afecțiune care vine din abundenta a unei proteine care este numit Sonic Hedgehog. Pisoiul s-a născut cu un corp și un cap, două nasuri, două guri și trei ochi și jumătate.  Majoritatea pisicilor care suferă de această afecțiune mor în general după câteva zile: Duo în schimb a reușit să supraviețuiască timp de patru luni.

„Mamă înainte să mor, vreau să te duc eu la Altar ”: la 12 ani își realizează ultima dorință / Video

Un „miracol” care a devenit posibil datorită Dr. Ralph Tran , un medic veterinar din California care a decis să adopte Duo. Cu toate acestea, viața lui de zi cu zi nu este foarte diferită de alte pisici: mănâncă, doarme și se joacă exact ca și celelalte pisici. “Respiră cu ambele nasuri și mănâncă cu ambele guri – explică specialistul – Speranța este să poată rămâne puternic și să crească. În curând va avea o intervenție chirurgicală pentru a-i îndepărta ochiul mijlociu “.

Sursa Video: Ralph Tran

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.