Povestea paranormală a lui Ellis: ”Trăiesc cu o fantomă care încearcă să mă omoare”

Adam Ellis trăiește un adevărat coșmar de aproximativ un an. Tânărul englez a declarat pe social media că este  chinuit de o fantomă care încearcă în toate felurile să-l omoare. Potrivit tânărului, ar fi un copil care a murit în urmă cu câțiva ani și care i-ar bântui casa. Adam a publicat pe rețelele de socializare „dovezile” întâlnirilor sale.

Născut fără creier, acum un băiețel merge la școală. Mama: “Mi-au spus să avortez”

Totul a început când Ellis a început să viseze în fiecare seară un copil. În vis, spiritul copilului stă pe un scaun lângă patul său, în timp ce Adam este paralizat de frică. La un moment dat, prezența  se ridică și se apropie de el urlând. Apoi, bărbatul se trezește, amintindu-și că a făcut câteva poze în fază rem. Când își verifică telefonul mobil dimineața, găsește întotdeauna fotografii din noapte, realizând că trăiește cu adevărat ceea ce crede că ar fi visat.

Însă coșmarul lui Adam nu se termină aici: tânărul a explicat că se simte amenințat de fantomă. Într-un alt vis, o fată i-a dezvăluit o informație tulburătoare: copilul mort se numește David și apare doar la miezul nopții: „Dacă i te adresezi cu ”dragă David ”, poți să-i pui două întrebări, iar la a treia te va omorî”, a scris Ellis a scris pe Twitter.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.