Povestea micuței Sandra: violată și ucisă de vecina de casă

Povestea micutei Sandra: violata si ucisa de vecina de casa

O valiză care conținea corpul său a ieșit la suprafață dintr-un izvor din mediul rural din Tracy, la est de San Francisco, California, după 14 zile de căutare  neîncetată. Micuța Sandra Cantu avea doar 8 ani când a dispărut la câțiva pași de casa ei, în parcul  din Orchard Estates. Chipul ei frumos cu păr lund de un blond închis au apărut pe toate cutiile de lapte din America. Toată lumea o căuta

„El este diavolul”. Are 12 ani, este un băiat dulce dar toată lumea se teme de el FOTO

Au găsit-o nu departe de casa ei închemuită într-o valiză plutind la suprafața unui bazin de irigare . Autopsia pe trupul micuței Sandra a dezvăluit agonia ultimelor ore ale vieții sale: după ce a fost drogată cu o doză masivă de Xanax și a violată cu un obiect de uz casnic , Sandra a murit strangulată. La momentul primelor investigații, FBI a realizat un profil riguros al criminalului:

Bărbat cu pielea albă, între douăzeci și cinci și patruzeci de ani, cu precedente pentru violență sexuală sau pornografie infantilă. Dar, la câteva zile după ce a fost găsit trupul, cineva care de parte de a fi un suspect, a denunțat furtul valizei: este Melissa Huckaby, 29 de ani, vecina și mama prietenei  sărmanei Sandra.

Melissa Huckaby era ceva mai mult decât o simplă femeie, mamă și profesoară este o femeie du tulburări psihiatrice pe care nimeni nu le-a luat în considerare.  Cu puțin înainte ca Sandra să dispară, un alt copil a fost internat la spital pentru intoxicație medicamentoasă. Atunci chiar acel copil a indicat-o pe profesoară că i-a dat acea ”băutură cu gust de medicament”.

Un incident care nu a fost niciodată raportat, dar care a avut o importanță vitală în timpul anchetei privind uciderea micuței Sandra. În timpul anchetelor a reieșit că, de fapt vecina este o persoană cu tulburări bipolare și schizofrenice.

Mama monstru omoară 2 dintre cei 6 copii ai săi: „Am vrut să-i elimin și pe ceilalți 4”

Astfel, la sfârșitul unui proces dureros, Melissa Huckaby a fost condamnată la închisoare pe viață. “Îți datorez o explicație” ar fi fost cuvintele rostite de asasină în  fața rudelor disperate ale micutei Sandra. Femeia, care face parte din procentul scăzut al femeilor pedofile, astăzi este condamnată la  închisoarea pe viață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.