Povestea micuței Erin continua: la doar șase luni cu probleme cardiace și pulmonare a învins coronavirusul

La doar șase luni, în timp ce se lupta deja cu probleme grave de inimă și plămâni, cauzate de o boală rară diagnosticată la scurt timp după naștere, micuța și frumoasa Erin Bates a reușit să învingă coronavirusul. Ieșirea sa din terapia intensivă a fost o petrecere mare atât pentru părinți, spital și toată Anglia.

Fata a suferit recent o intervenție chirurgicală în urma unor probleme de inimă și trahee atunci când a fost diagnosticată cu COVID-19. Fotografia ei din unitatea de terapie intensivă de la spitalul Alder Hey din Liverpool, atașată respiratorului cu o mască de oxigen care îi acoperea întreaga față, a emoționat întreaga Britanie și folosită de familia chinuită de durere, ca avertizare și încurajare pentru a urma măsurile de distanțare socială și a rămâne acasă.

S-a infectat cu coronavirus în spital după o intervenție pe cord deschis: micuța Erin se luptă între viață și moarte

Baby Erin gets guard of honour after beating COVID-19

You may have heard about 6 month old Erin 👶 who is in Alder Hey after recently being diagnosed with #COVID19 Erin was in an isolation room here for 14 days with mum Emma whilst being treated by our staff 🏥 Today, little Erin beat COVID-19 after testing negative and received a guard of honour by the treating team on our HDU as she was moved out of isolation 👏👏👏 She is still being treated for other conditions at Alder Hey, but is making good progress ✅ Erin’s mum said of the staff who treated her; “Thank you so much to each and every one of them, we couldn’t have got through it without them. They are all truly amazing and we will be forever grateful” ❤️

Pubblicato da Alder Hey su Venerdì 24 aprile 2020

Prietenii familiei au deschis ieri o campanie de strângere de fonduri  GoFoundMe pentru a ajuta și susține familia să plătească facturile și cheltuielile. Mama Emma nu poate lucra deoarece trebuie să stea cu micuța Erin în spital.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.