Povestea lui Tilly, o tânără curajoasă de 14 ani cu proteste bionice, care va conduce un program

Prima fată britanică care a avut membre bionice imprimate 3D , Tilly Lockey în vârstă de 14 ani, este exemplul viu că, cu determinare orice se poate realiza. Suferind de sepsis meningococic când avea doar 15 luni , Tilly, studentă la Consett, Country Durham, a trebuit să învețe să lupte pentru viața ei de la o vârstă fragedă după ce a contractat o meningită foarte agresivă .

Determinarea tinerei Tilly este greu de ratat și a contribuit la câștigarea locului de muncă de vis. Platforma Sky TV a contactat-o ​​pentru a-i cere să găzduiască FYI: For Your Information , un spectacol de actualitate pentru adolescenți. Tilly va intervieva diverse vedete și chiar premierul Boris Johnson .

Coronavirus, realismul virologului german: „În ciuda vaccinului, va fi aici și peste trei ani. Trebuie să găsim o modalitate de a trăi cu el”

„Este o mare oportunitate pentru mine să vorbesc despre lucrurile care îmi pasă cel mai mult: schimbările climatice, drepturile egale, rasismul și, desigur, sper să pot fi modelul altor copii cu dezabilități că orice este posibil”, a spus Tilly  care vrea să sensibilizeze ceilalți copii cu dezabilități fizice pentru a-și confrunta problemele. Tânăra de 14 ani are chiar talentul de a cânta la pian, ceea ce a determinat-o să câștige numeroase premii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.