Povestea lui Rose Geil, femeia care a decis să-și lase barba să crească

Rose Geil încă de la vârsta de 13 ani, trebuia să se ărbierească de două ori pe zi având o afecțiune patologică, identificată în cazul său cu sindromul ovarului polichistic.

Femeia, originară din Oregon, a povestit despre vremea pe când mergea la școală: ”Acestă situație m-a împiedicat să-mi petrec nopțile cu prietenii de școală, să merg în camping. Eram fosrte marginașizată. Nu am știut ce să fac până când nu am luat o lamă de ras pe care o purtam tot timpul cu mne.  Mulți dintre colegii mei de școală nu și-au dat seama că mă bărbieream. ”

Masacrul continuă în Siria: în 17 zile au murit 17 copii / Video

Rose, acum în vârstă de 42 de ani a învățat să se accepte așa cum este. După 20 de ani de chinuri și ore întregi petrecute în fața oglinzii pentru a se bărbieri, acum  concurează cu bărbații la competiții de barbă și mustață și chiar reușește să-i bată.

Nu lipsesc nici comentarii răutăcioase la adresa ei, ba mai mult unii spun că este bărbat, dar Rose Geil s-a împăcat cu felul ei de a fi și nu răspunde atacurilor.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.