Povestea lui Eloisa Fontes, modelul care a dispărut acum un an la New York : găsită pe străzile unei favele din Rio

O viață distrusă cea a Eloisaei  Fontes , modelul în vârstă de 26 de ani găsită pe 6 octombrie rătăcind pe străzile unei favele din Rio de Jainero . Femeia a dispărut din New York acum un an, după o carieră promițătoare în modă. Poate că stresul și scandalurile cu soțul ei au pus presiune pe un suflet fragil care deja atingea culmile profesiei sale la vârsta de 18 ani.

Un episod similar avusese loc la New York , când la începutul anului 2019 ea a dispărut de acasă timp de 5 zile și a fost găsită într-o stare de confuz de către poliție, într-un cartier nu departe de reședința ei. Cazul fusese închis cu probleme legate de anturajul său cu „Probleme psihologice, prea mult stres”. Atunci soțul ei, care a fost acuzat de agresiune de două femei în 2012, a cerut divorțul luându-i fiica în vârstă de șapte ani.

Citește și Covid, virusul poate supraviețui pe suprafețe până la 28 de zile

Din ziua aceea nu a mai reușit să lucreze.   Apoi a doua dispariție la sfârșitul anului 2019 și regăsirea în Brazilia. Inițial ar fi locuit în Copacabana, fără a-și contacta niciodată rudele. Fata ar fi început o relație cu un bărbat , dar povestea a durat doar patru luni. În cele din urmă, descoperirea în mahala, unde a fost văzută fără cămașă și desculță de către un asistent social. Cu ea, tânăra de 26 de ani avea un rucsac cu mai multe foi de hârtie înăuntru: contracte cu agențiile de modă la care lucrase. Printre cele mai recente lucrări, un reportaj pentru Escada și un altul pentru Vivienne Westwood .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.