Povestea lui Cristian, transformat într-un obiect pentru perversiunile a trei preoți / VIDEO

Cristian, un migrant venezuelean, a devenit obiectul sexual a  cel puțin trei preoți din Panama, după cum a denunțat el însuși într-un videoclip. El  a acceptat să se prostitueze pentru a-și putea întreține soția și fiul cel mic.

Cristian (un nume fantazie) a ajuna în Panama cu soția sa și fiul cel mic. Viața în țara Americii Centrale nu este ușoară pentru familie dar bărbatu  reușește să găsească de lucru în parohia Don Bosco din Calidonia, un district al capitalei panameze. În acel moment, un preot începe să se intereseze prea mult de el.  Propunerea lui este la fel de simplă pe cât de brutală: bani pentru schimbarea sexului. Iar Cristian, din cauza problemeloreconomice acceptă să se  prostitueze. Dar acesta este doar începutul, deoarece migrantul venezuelean va deveni iubitul a cel puțin alți doi ecleziastici din Panama .

Totuși, Cristian, la un moment dat, nu mai acceptă să fie un obiect sexual și decide să înregistreze întâlnirea cu unul dintre clienții săi, Părintele Rogelio Topin .

Păstor religios violează ani de zile o minoră de 14 ani și o dă și colegilor : condamnat la închisoare pe viață

„Am ales să fac acest videoclip – explică el – pentru că simt mâniat și nu mai rezist . Am fost contactat  de un preot – continuă el – și nu este prima dată. Mă sună de trei sau patru ori pe săptămână pentru a face sex . Accept doar pentru că am nevoie de bani ”.

Cristian, în timp ce așteaptă la o stație  povestește gusturile sexuale ale preotului. „Îi place să fie mângâiat în timp ce conduce” Părintele Rogelio – explică jurnalistului care a primit și publicat videoclipul lui Cristian – a slujit în diferite parohii din toată țara și a fost unul dintre organizatorii celei de-a XXXIV Zi Mondială a Tineretului, care a avut loc în Panama, în perioada 22 – 27 ianuarie 2019, în prezența Papei Francisc .

Pedofilia cutremură din nou biserica, maxi scandal în Missouri: 163 de preoți acuzați

Într-una din conversațiile înregistrate și difuzate de Claramente , un canal de informații panamez, Cristian chiar îi propune lui Don Topin să se întâlnească un alt  iubit: un băiat de 17 ani din Nicaragua. Deși este minor, răspunsul preotului a fost explicit: „Perfect”.

După ce videoclipul a fost publicat, autoritățile din America Centrală au fost alertate și mărturia lui Cristian va fi stabilită pentru a vedea dacă diverșii preoți au comis infracțiuni.

Videoclipul plângerii lui Cristian a fost publicat pe social media și a fost văzut în câteva zile de peste 400.000 de oameni. ( Avertisment : unele scene vă  pot afecta sensibilitatea ).

Doble moral en la Iglesia Católica – Denuncian a curas que frecuentan servicios sexuales de hombres.

Doble moral en la Iglesia Católica – Denuncian a curas que frecuentan servicios sexuales de hombres.Edición: Gian T

Pubblicato da Claramente su Venerdì 20 settembre 2019

La rândul său, arhiepiscopia Panama a emis o declarație în care a declarat „să fie profund rănit și jenat pentru a primi informații despre comportamentul inadecvat și scandalos al preoților  Rogelio Topin , Orlando Rivera și Karl Madrid ”. Curia panameză a decis să suspende pe cei trei preoți de la parohie de la funcțiile lor, deși subliniază că aceasta este o măsură preventivă, întrucât „în prezent nu există acuzații formale împotriva lor”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.