Povestea îngrozitoare a unei tinere violată de tatăl ei de patru ori pe zi: a născut și un copil

O adolescentă a vorbit presei Derbyshire Live despre abuzurile sexuale bolnave pe care le-a suferit din partea tatălui ei de la vârsta de doar șase ani.

Shannon Clifton a fost violată de bărbatul care ar fi trebuit să o protejeze și a avut copilul său, iar acum vrea să îi ajute pe ceilalți să vadă „lumina de la capătul tunelului”. Tatăl ei rău, Shane Ray Clifton, a abuzat-o și a violat-o opt ani până la 14 ani, uneori de patru ori pe zi.

Pe când avea 13 ani, Shannon, a născut copilul tatălui ei care a fost dat în adopție, dar speră ca într-o zi să-l caute și să-l găsească.

Tatăl monstru, Binman Clifton, în vârstă de 36 de ani, a fost condamnat la 15 ani de închisoare dar Shannon a aflat ulterior că pedeapsa lui a fost redusă la 10 ani. Acum tânăra vrea să se ascundă atunci când va fi eliberat. Acum trăiește o viață independentă și vrea să-i inspire pe alții prin noua ei carte: ”Monstrul pe care l-am iubit”

Intră în grădiniță și ucide un copil în timp ce doarme: ”Satana mi-a spus să o fac”

Shannon a spus că a mers să locuiască cu tatăl ei, la vârsta de cinci ani, când părinții ei s-au despărțit și că la început era ca un tată normal, dar la un moment dat începuse să o bată…lucru cu care începuse să se obișnuiasă… Dar a fost și acea prima dată…ea era întinsă pe podea încercând cu disperare să-l blocheze, dar era pra mică și fără putere….

Obișnuia să meargă la școală „cu vânătăi peste tot”, dar a fost instruită să le spună profesorilor că s-a jucat în lupta cu verișorii ei. Pe atunci totul a început să se înrăutățească. Din odată la câteva zile, monstrul de tată a început să o violeze și de patru ori pe zi… înainte de amerge la școală, după ce termina orele…în mașină și uneori chiar în miez de noapte în timp ce dormea.

Ea a spus: „Am înțeles ce este sexul când aveam vreo nouă ani și învățam despre asta la școală. Îmi amintesc prima dată când am fost învățați educația sexuală, profesorul meu ne-a spus„ nimeni nu trebuie să te atingă în aceste locuri . Am fost șocat pentru că m-am gândit, asta îmi face tata.”

Violența brutală împotriva unei fetițe de 14 ani: a fost găsită moartă și cu craniul spart

La doar 11 ani Shannon a observat că trupul ei începuse să se schimbe…și-a dat seama că este însărcinată. După 28 de săptămâni a pierdut copilul, iar în 2012, a rămas din însărcinată și din cauza abuzurilor și a bătăilor a pierdut din nou copilul. Un an mai târziu a rămas din nou însărcinată..s-a gândit că dacă se va sinucide, totul va avea un sfârșit…dar dacă este o fată, ar putea fugi împreună. Ultimul abuz din partea tatălui a fost chiar în incinta școlii. Profesorii doar atunci și-au dat seama ce se întâmpla cu Shannon și au chemat poliția și asistenții sociali. Dar monstrul nu a fost arestat…, nu în acel moment

La numai o săptămână înainte de a naște, Shannon a fost dusă la spital și a colo s-a descoprit totul: când monstrul a fost arestat i-a promis că se va întoarce și o va ucide și pe ea și și pe copil. Acum când termenul de libertate al tatălui monstru se apropie, tânăra este tot mai îngrozită. Dar totuși mai crede că există acea lumină de la capătul tunelului…

Sursa: MIRROR

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.