Povestea guru-ului care l-a instigat pe Trump să sugereze injecțiile cu înălbitor

The Guardian spune astăzi povestea lui Mark Grenon, un personaj ciudat care se declară a fi gurul unei biserici, Genezis II, dar care este de fapt un gigant producător de înălbitor. Și ar fi el în spatele acestei „idei” a lui Donald Trump că Coronavirus poate fi vindecat cu o bună injecție de înălbitor.  Mark Grenon, care se definește ca „arhiepiscop”, administrează Genezis II, aparent o biserică, dar care este  cea mai mare companie de decolorare a dioxidului de clor care este trecută ca „leacul minune” din Statele Unite, sub numele de MMS, „soluție minerală miraculoasă”. Grenon susține în mod fraudulos că produsul său poate vindeca 99% din toate bolile, inclusiv cancerul, malaria, HIV / SIDA și autismul.

De la începutul pandemiei, Genezis II a comercializat MMS ca un leac pentru coronavirus.

Compania recomandă utilizatorilor, inclusiv copiilor, să amestece trei-șase picături de înălbitor în apă și să-l bea. În emisiunea sa săptămânală de radio, publicată duminică online, Grenon a citit scrisoarea pe care i-a scris-o lui Trump: „Dragă domnule președinte, mă rog să citiți această scrisoare și să luați măsuri”. Grenon a declarat că 30 dintre susținătorii săi i-au scris și lui Trump în Casa Albă în ultimele zile pentru a-l îndemna să ia măsuri pentru a proteja Genezis II în activitățile sale.

Vineri, la câteva ore după ce Trump a vorbit despre dezinfectant la TV live, Grenon a mers mai departe într-o postare pe pagina sa de Facebook. El a spus că MMS a fost de fapt trimis la Casa Albă. El a scris: “Trump are MMS și toate informațiile! Lucrurile se întâmplă pe oameni! Doamne, ajută-i pe alții să vadă Adevărul!”

Coronavirus, Trump „sugerează” o cură bazată pe injecții de înălbitor și dezinfectanți

Paradoxal, explozia lui Trump asupra valorii unei posibile „injecții” dezinfectante în plămânii pacienților cu Covid-19 s-a produs la câteva zile după ce FDA a luat măsuri pentru a opri comerțul cu înălbitor MM ca remediu pentru coronavirus.

Săptămâna trecută, American Food and Drug Administration a obținut un ordin al instanței federale care interzice Genezei II să vândă ceea ce a fost descris drept „un tratament nedovedit și potențial dăunător pentru Covid-19”.   În luna august a anului trecut, FDA a emis un avertisment de urgență prin care a cerut americanilor să nu cumpere sau să bea MMS, care a susținut că este „un înălbitor periculos care a provocat efecte secundare grave și care le pot pune viața în pericol”.

Dacă credeți că Trump are dreptate, faceți-vă un înălbitor intravenos și spuneți-ne cum vă merge

Consumul de MMS poate provoca greață, diaree și deshidratare severă și poate duce la moarte, a spus agenția federală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.