Povestea celor doi gemeni care se îmbrațișează în burta mamei

Povestea celor doi gemeni care se îmbrațișează în burta mamei

Reuben și Theo, doi gemeni monozigoți din Godalming, Anglia, au devenit renumiți pentru o poveste foarte emoționantă. Mama Vicky Plowright, o educatoare în vârstă de 30 de ani din Surrey a descoperit în a 10-cea săptămână de sarcină că gemenii pe care îi poartă sunt monoamnioți. O conditie rară care în Anglia, se întâmplă doar  60.000 de sarcini și care constă în dezvoltarea a doi bebeluși într-un singur sac amniotic.

O femeie a trăit în casă cu cadavrul în descompunere a iubitului ei: ascundea mirosul cu lumânări parfumate

În 50% din cazurile de acest tip de gestație se termină tragic cu moartea copiilor, strangulați în uter din cauza cordoanelor lor ombilicale.  Dar Ruben și Theo sunt diferiți demonstrând acest lucru printr-o sonografie în cea de-a  douăsprezecea săptămână.

“Spre uimirea noastră am observat că copiii se îmbrățișează și se țin de mâini. Ei au supravețuit stând nemișcați,  astfel încât corzile lor ombilicale nu s-au împletit “, spune mama publicației   Independent .

Astăzi, gemenii au 22 de săptămâni și se pot juca liniștiți  cu Jocelyn, sora mai mare cu 4 ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.