Poveste incredibilă: o tânără câștigă 10 milioane de dolari vânzând apa murdară după baie

Pe net poți găsi cu adevărat de toate, știm, dar,  că te-ai putea îmbogăți vânzând apa murdară din baia ta te lasă cu adevărat fără cuvinte. Cu toate acestea, o tânără  sud-africană a reușit, câștigând 10 milioane de dolari.

Se pare că a ieșit din unele manga japoneze, în schimb Belle Delphine , alias Belle Kirschner, s-a născut în 1999 în Africa de Sud, apoi s-a mutat în Marea Britanie. Și aici putem spune că a făcut un salt de calitate. Model mai întâi și apoi influencer , a reușit să se facă cunoscută publicului larg prin intermediul paginii sale de Instagram, și aici s-a întâmplat miracolul, am putea spune: un utilizator, un bărbat, i-a scris în glumă, că ar fi băut apa ei murdară din cadă, după ce făcuse o baie. La început, după cum a afirmat însăși Delphine, ideea a făcut-o să zâmbească, pentru că nu credea că cineva ar putea să o facă cu adevărat, dar apoi gândindu-se la asta, a găsit ideea strălucitoare.

Așadar, aici aterizăm direct pe magazinul blogului său, sticlele cu apa din cadă , la prețul modest, ca să spunem așa, de 30 de dolari , aproximativ 22 de lire sterline. Toate însoțite de un avertisment:

„ Îmbuteliat în timp ce mă joc în cadă. Aceasta este într-adevăr apa din cada mea. Această apă nu este potabilă și trebuie folosită numai în scopuri sentimentale ”.

Citește și Ce știm despre misterioasa boală care afectează India

Sticlele s-au epuizat în termen de două zile, după cum Delphine a remarcat pe pagina sa de Instagram : „ Nu mă așteptam ca apa din  să se epuizeze. Voi produce mai multe foarte curând, chiar dacă este ciudat să mă scald de atâtea ori în doar două zile ”. Și fanii au fost entuziaști: sunt cei care i-au trimis videoclipuri în timp ce găteau cu apa respectivă și cei care și-au revenit în timp ce o beau. Evident, toți bărbații.

Ce-i drept, Delphine a fost ”deșteaptă”, chiar dacă majoritatea vânzării de apă murdară poate părea bizară pentru  mulți dintre noi. În 3 ani, a trecut de la  chelneriță într-o cafenea a fi una dintre cele mai populare și a câștiga 10 milioane de dolari prin vânzarea apei murdare după ce a făcut baie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.