Potrivit președintelui Turkmenistanului, Covid poate fi tratat cu lemn dulce

Potrivit președintelui Turkmenistanului, Gurbangouly Berdymoukhamedov, leacul miraculos pentru Covid ar fi lemnul dulce, deși, evident, nu a furnizat nicio dovadă științifică în acest sens. Dar Berdymoukhamedov și-a asigurat cetățenii că a fost scutit de pandemie tocmai pentru că este un mare consumator de lemn dulce care „previne dezvoltarea Coronavirusului și are o concentrație scăzută de extract apos de lemn dulce are un efect neutralizant”.

Citește și Italia, la 94 de ani cheamă carabinierii: „Este Crăciunul și sunt singur, veniți să facem un toast?”

Observând că Turkmenistanul are „suficiente rezerve” de lemn dulce, președintele a instruit apoi Academia Națională de Științe să efectueze studii asupra presupuselor efecte benefice ale plantei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.