Potrivit Nostradamus nu este totul: în 2020 după coronavirus vor veni și alte evenimente catastrofale

Pentru Nostradamus anul 2020 ne va rezerva alte evenimente catastrofale. După pandemia coronavirusului, cel mai cunoscut profet din istorie a prevăzut incendiile devastatoare din Australia și revoltele din Statele Unite ale Americii.

Unele site-uri spaniole relansează o lectură a autorului „Profeții”. Conform unei interpretări pe 27 iunie va exista o conjunctură a evenimentelor catastrofale naturale. Incendii, temperaturi ridicate, cutremure în America. Va fi așa? Trebuie doar să așteptăm să vedem. Dar, în realitate, în cele 942 de texte din cartea sa, există șapte profeții pe care profetul francez le-a scris pentru 2020. Printre multe, izbucnirea celui de-al treilea război mondial. „În orașul lui Dumnezeu – citește paginile sale – va fi un tunet mare, doi frați vor fi sfărâmați de Haos, marele lider va ceda. Al treilea Mare Război va începe atunci când orașul cel mare arde ”.

Iată cum s-a născut Sistemul Solar: o mega ciocnire de galaxii între Calea Lactee și galaxia Săgetător

Conflictul internațional este de așteptat să dureze 27 de ani și se va confrunta cu două mari puteri. America și Rusia? Sau America și China? Politic, Nostradamus a prezis moartea președintelui rus Putin, care va fi asasinat . În America și Trump va muri. Dacă primul este trădat și ucis de o persoană, de care nu se știe dacă va fi un bărbat sau o femeie, dar foarte aproape de el, cel de-al doilea, în schimb, va muri din cauza unei boli oarecum misterioase, în timp ce o rudă a președintelui Statelor Unite va fi victima unui accident de mașină.

Nostradamus a prezis, de asemenea, o criză financiară globală, care va duce inevitabil la o prăbușire a piețelor. Acest lucru s-a întâmplat de fapt, cel puțin parțial, după urgența Covid-19, dar nu este atât de departe de previziunile sale. În sfârșit, 2020 va fi un an negru și pentru schimbările climatice și cutremure. De fapt, Nostradamus a prevăzut un cutremur terifiant care va afecta California și Vancouver, precum și inundații și calamități în Italia, Cehia și în Marea Britanie.

Singura profeție pozitivă pe care Nostradamus a prezis-o pentru acest 2020 se referă la o aterizare pe Lună.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.