Potrivit celui mai renumit expert din China, pandemia se va încheia în luna iunie

Pandemia globală de coronavirus se va încheia în iunie, potrivit expertului al guvernului din China, Zhong Nanshan.

Citește și „Mai bine așa decât nimic”: Thailanda încurajează folosirea măștilor din stofă în lipsa măștilor chirurgicale

Epidemiologul în vârstă de 83 de ani, care și-a câștigat faima luptând împotriva epidemiei Sars în 2003, a declarat într-o conferință de presă că multe cazuri importate în China provin de la pacienții asimptomatici și că rata de reinfecție în rândul pacienților recuperați este scăzută, Scrie Reuters.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.