”Pot ucide cu dinții și cu mâinile”: un arhiepiscop exorcist povestește puterea celor posedați

Un exorcist  povestește cum demonii pot poseda oamenii, făcându-i suficient de puternici pentru a ucide cu mâinile goale, a declarat un arhiepiscop catolic autorizat să efectueze exorcisme. Arhiepiscopul exorcist a povestit despre crimele pe care le pot face demonii, a căror forță sporită prin posesie  împing oamenii să ucidă cu mâinile goale sau chiar cu dinții.

Ron Feyl-Enright, arhiepiscop și șeful  Ordinului Sacru al Sfântului Mihail Arhanghel, a dezvăluit unele lucruri tulburătoare pe care susține că el însuși le-a trăit.

Chiar dacă pare „barbar” trebuie să legăm fizic o victimă podedată cu frânghii, este o chestiune de „viață sau moarte”. Cel posedat ar putea de fapt să-l omoare pe exorcist, pentru că „el are o putere extraordinară” și tot ce își dorește este „să distrugă și să creeze haos”.

Nu dorea să o vadă fericită: corpul unei tinere mame de 26 de ani a fost găsit într-o valiză

În podcastul The Conspiracy Show, cu Richard Syrett, arhiepiscopul spune că practica legării victimei a fost dintotdeauna principala armă încă de la începutul timpului. În trecut au existat episoade în care victima i-a ucis pe cei prezenți în cameră în timpul exorcizării.

„Dacă cineva te mușcă în gât, nu vei supraviețui, așa că trebuie luate măsuri de precauție”, a avertizat el.

Într-o poveste similară, un pastor a susținut că o femeie posedată a terbuit fi ținută de nouă bărbați pentru a fi exorcizată, relatează Daily Star.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.