Poștaș concediat după 28 de ani de serviciu: “A livrat un pachet cu un minut întârziere”

Poștaș concediat după 28 de ani de serviciu.  A livrat un pachet special, destinat unei bănci, cu un minut întârziere și din acest motiv, un poștaș a fost concediat după 28 de ani de serviciu onorabil. O poveste incredibilă și absurdă care l-a implicat pe Robert Lockyer , un poștaș britanic.

Omul, care locuiește în Ashford și a fost concediat de către Royal Mail pentru livrarea unui colet cu un minut de întârziere decât pra prevăzută.  Episodul datează din 12 septembrie 2018, dar a ieșit la iveală doar în ultimele zile, grație denunțării omului,

O fetiță de 9 luni riscă să rămână paralizată: pentru a se vindeca are nevoie de un medicament care costă 1,9 milioane de euro”

Potrivit Kent Live ,Robert Lockyer ar fi trebuit să livreze acel pachet special la ora 13:00 și a ajuns la o sucursală bancară cu patru minute mai devreme, dar a găsit un rând de clienți în fața lui și a stat la coadă.  Până la urmă, când i-a venit rândul întârziase un minut.

Părea o întârziere neglijabilă și absolut justificabilă, dar câteva săptămâni mai târziu a venit concedierea pentru lipsă de comportamnet serios. Poștașul a făcut apel împotriva acestei decizii, dar o instanță l-a învinovățit:

„În 28 de ani am realizat peste 1500 de livrări speciale la timp și aceasta este mulțumirea?”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.