„Poseidon”, imaginea incredibilă a furtunii în care apare zeul mării

Poseidon. Mathieu Rivrin este un fotograf francez căruia îi place să imortalizeze marea furtunoasă. În fotografiile sale reușește întotdeauna să surprindă energia extraordinară a naturii, dar în urmă cu câteva zile a făcut o fotografie atât de sugestivă, încât l-a surprins și pe el.

Weekendul trecut, bărbatul se afla în Lesconil, în Bretania , și în timp ce intenționa să fotografieze valurile puternice ale mării în timpul unei furtuni, a reușit să surprindă toată esența mării. De fapt, într-una dintre aceste fotografii puteți vedea ceea ce pare a fi trăsăturile unei fețe. În mod firesc, Rivrin s-a gândit imediat la Poseidon, zeul mării din mitologia greacă.

Citește și Învinge cancerul de trei ori, o tânără de 17 ani moare de Covid în brațele tatălui ei

Seria de fotografii a fost postată pe pagina de Facebook a fotografului francez, care scrie: „Valurile erau incredibil de puternice, estetice și sfidau legile gravitației … Iată câteva dintre aceste salturi de mare frumoase animate de spiritele oceanului, capturate în Lesconil în Finisterul de Sud.

Imaginea incredibilă cu chipul zeului mării a fost redistribuită de mii de utilizatori și raportată în numeroase ziare. Însuși Mathieu Rivrin, acum „expert vânător de furtuni”, nu s-ar fi așteptat niciodată să asiste la un spectacol atât de incitant și să obțină un astfel de succes!

Sursa: Mathieu Rivrin Facebook

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.