Portugalia: numarul victimelor a crescut la 29 dupa ce autobuz plin de turisti s-a prabusit peste o casa

Portugalia: numarul victimelor a crescut la 29 dupa ce autobuz plin de turisti s-a prabusit peste o casa

Numărul morților din incidentul de pe insula Madeira se ridică la cel puțin 29 de morți. Autobuzul plin  de turiști germani a căzut într-o stâncă după o curbă. Potrivit BBC  există și 27 răniți. La bord autobuzului se aflau 55 de persoane în  momentul accidentului.

 

Ultima victimă a murit de leziuni suferite după ce a fost internat în spital

 

Accidentul a avut loc ieri dupa-amiaza, la ora 18.30, in apropierea orasului Caniço. Șoferul a pierdut controlul vehiculului, a ieșit de pe drum și s-a prăbușit peste casă, potrivit agenției portugheze Lusa. Primarul orașului, Filipe Sousa, care a vorbit pe postul de  televiziune SIC, a spus că toți turiștii erau germani, dar printre victime ar putea fi portughezi.

 

18 bărbați ți 11 femei au murit în tragicul accident

Te-ar putea interesa și ”Mi-am ucis sotia din greseala, dar nu faceti galagie. Dorm copiii”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.