Portugalia, incendii de proportii in centrul tarii: evacuata zona la nord de Lisabona

Portugalia, incendii de proportii in centrul tarii: evacuata zona la nord de Lisabona

Incendiile au loc în aceeași zonă  în care, în 2017 un incendiu a provocat zeci de morți. Doi ani mai târziu, centrul Portugaliei arde din nou. Flăcările au forțat autoritățile să evacueze zonele locuite, în timp ce pompierii încearcă să stingă incendiul care s-a întins la 200 km nord de Lisabona.

 

De Ana Moldovan

Te-ar putea interesa și Vulcanul Ubinas terorizeaza Peru: guvernul a declarat stare de urgenta

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.