Poluarea din Delhi: un bar vinde oxigen locuitorilor orașului sufocat / VIDEO

Poluarea din Delhi: un bar vinde oxigen locuitorilor orașului sufocat

Locuitorii din Delhi disperați și ar face orice pentru o gură de aer proaspăt sau 15 minute de oxigen nepoluat în mijlocul crizei de poluare toxică a orașului. Cineva s-a gândit  să vândă ”oxigen” !

Dar, cu un preț de 300 de rupii (4 USD; 3,20 £) pentru 15 minute de oxigen, este o extravaganță pentru majoritatea din capitala plină de smog din India. În multe părți din nordul Indiei, calitatea aerului s-a deteriorat atât de mult încât oamenii sunt expuși la risc mare de a se îmbolnăvi de boli respiratorii.

Citește și: Miracol în Tirana: doi gemeni au venit pe lume la câteva minute după cutremur / VIDEO

Autoritățile au fost obligate să închidă școlile, să oprească construcția și să restricționeze vehiculele pe drumurile din Delhi.

Sursa: BBC

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.