Poluarea criminală: scurtează viața cu trei ani și provoacă 8,8 milioane de decese pe an

Poluarea scurtează viața în medie cu trei ani și provoacă 8,8 milioane de decese premature la nivel mondial în fiecare an. În acest sens, aceasta are un impact mai grav asupra speranței de viață decât fumatul și a altor boli precum SIDA și malaria .

Citește și Pakistan: creștinii condamnați la moarte pentru un mesaj „blasfem”. Dar sunt analfabeți

Acest lucru a fost dezvăluit de un studiu publicat în revista Cardiovascular Research și realizat de Institutul Max Planck și Universitatea din Mainz (Germania), potrivit căruia ne confruntăm cu o „ pandemie de poluare”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.