Polonia, un autobuz s-a prăbușit de pe un viaduct din Varșovia: unul mort și 20 de răniți

Un autobuz s-a prăbușit de pe un viaduct din Varșovia: Un mort și douăzeci de răniți, cinci dintre ei se află în condiții grave. Acesta este primul raport al accidentului care a avut loc la Varșovia pe un mijloc de transport în comun, precipitat de un viaduct, au anunțat autoritățile locale.

“O persoană a murit, iar alte douăzeci au fost rănite”, a scris pe Twitter Karolina Galecka, o purtătoare de cuvânt a municipalității capitalei Poloniei. “Cinci oameni sunt în stare gravă”, a declarat în fața jurnaliștilor ministrul Sănătății din țară, Lukasz Szumowski.

Un băiețel de 6 ani a murit de foame: pedepsit și închis în dulap 16 ore pe zi

Poliția locală a declarat printr-un purtător de cuvânt că șoferul nu era sub influenza băuturilor alcoolice la momentul producerii accidentului și, cea mai probabilă  ipoteză este că a leșinat în timp ce conducea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  InstragramOdnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.