Polonia, o scurgere de gaz a cauza explozia și prăbușirea unei clădiri cu trei etaje: opt morți, patru sunt copii

Bilanțul tragediei din Polonia este de opt morți , dintre care patru sunt copii . O clădire cu trei etaje s -a prăbușit ieri în urma unei explozii cauzate de o scurgere de gaz . S-a întâmplat  în stațiunea de schi poloneză din Szczyrk . Cadavrele victimelor, se presupune că ar aparține ale două familii și au fost găsite sub dărâmături.

Aproximativ două sute de persoane, inclusiv pompierii și poliția, au luat parte la operațiunile de salvare și securitate din zona accidentului.

Citește și Bullying: un băiețel de 9 ani s-a sinucis aruncându-se în fața trenului: ” La școală era hărțuit”

”Este o operație foarte dificilă. Nu-mi amintesc un număr atât de mare de victime cauzate de o explozie de gaz “, a declarat Jacek Kleszczewski, șeful pompierilor din regiunea din sudul Poloniei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.