Polonia, 4 morți și 4 dispăruți după o explozie în urma unor pierderi de gaz

Polonia, 4 morți și 4 dispăruți după o explozie în urma unor pierderi de gaz

Patru persoane au murit și alte patru sunt date dispărute în urma unei explozii puternice  într-o casă din Szczyrk, o stațiune de schi din sudul Poloniei, au anunțat autoritățile locale.

Citește și Migranții, Unhcr: „Situația în centrele de detenție din Libia a devenit îngrozitoare”

O sută de pompieri sunt la lucru în căutarea supraviețuitorilor. Se pare că explozia s-a produs în urma unei pierderi de gas  în clădirea cu trei etaje. Potrivit prefectului regiunii, unul dintre cele patru cadavre găsite aparține al unui copil. Agenția locală a distribuitorului de gaz PSG a declarat că, înainte de explozie, a existat o cădere a presiunii într-o conductă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.