Polițistul erou: bebelușul nu respiră, el îl salvează cu un masaj cardiac / VIDEO

Un polițist a reușit să resursciteze un bebeluș care nu mai avea puls cu un masaj cardiac. Salvarea incredibilă s-a întâmplat în Ohio, Statele Unite

Nu este o minune, dar  aproape. Povestea lui Evan Estep, un ofițer de poliție care a reușit să salveze de la moarte un nou-născut după ce i-a practicat un masaj cardiac.  Polițistul ajunsese la fața locului după apelul disperat al mamei copilului către secția de poliție: în acel moment, copilul mai avea puls și nu respira, în timp ce pielea lui începea să devină vânătă.

Citește și În Siria dincolo de război și bombe, mizerie: corpurile a trei copii au fost găsiți acoperiți de gunoaie

Câteva secunde pentru a decide ce să facă  cu viața copilului care era din ce în ce mai mult în pericol: astfel Evan a luat curaj și a început un masaj cardiac  ceea ce a permis copilului să respire din nou și a câștigând astfel mai mult timp pentru  sosirea ambulanței.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.