Polițiștii își cer scuze pentru moartea lui George Floyd, dar Trump atacă mass-media: „Hrănesc ura și anarhia”

Polițiștii își cer scuze pentru moartea lui George Floyd, dar Trump atacă mass-media. În loc să condamne rasismul, în loc să condamne supremaciștii albi președintele de la Casa Albă aruncă benzină pe foc.  Donald Trump acuză „mass-media” pe Twitter că „a făcut tot ce le-a stat în putere pentru a stimula ura și anarhia”.

Președintele american numește mass-media „fake news”, iar jurnaliștii „oameni cu adevărat răi cu o agendă bolnavă” despre modul în care urmează proteste pentru moartea lui George Floyd. Cuvintele exacte au fost: ”Mass-media face tot ce le stă la dispoziție pentru a stimula ura și anarhia. Atâta timp cât toată lumea înțelege ce fac, este vorba de fake news și oameni cu adevărat răi cu o agendă. bolnavi, putem lucra ușor prin ei până la măreție! “.

Protestele pentru uciderea afro-americanului nu se opresc: fiica primarului din New York a fost arestată

Cuvinte iresponsabile la fel cum, în multe cazuri ofițerii de poliție au condamnat moartea lui Floyd și metodele brutale utilizate în Minneapolis și Miami (așa cum se vede în fotografie), unii polițiști au îngenuncheat în semn solidaritate atunci când prin fața lor au trecut manifestanții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.