Polițiștii din Spania distribuie măști populației

Spania este gata să redeschidă o parte din activitățile sale după scăderea numărului deceselor de coronavirus din ultimele zile. „Cu toții vrem să ne întoarcem pe  străzi, dar dorința noastră și mai mare este să câștigăm războiul și să evităm o recidivă”, a spus premierul Pedro Sanchez, avertizând că țara „este încă departe de victorie”.

Coronavirus, Macron: „Epidemia încetinește, dar blocajul în Franța se prelungește până la 11 mai”

Lucrătorii din servicii neesențiale, precum construcțiile și industria, se întorc la muncă după două săptămâni de stop. Cu toate acestea, decizia guvernului i-a făcut să discute atât pe experții din domeniul sănătății, cât și cei politici, cu cea mai puternică opoziție înregistrată în Catalunya.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.