Polițiștii din Atlanta dansează Macarena alături de protestatari / Video

Un videoclip în care polițiștii din Atlanta care au dansat macarena împreună cu unii protestatari din oraș care, de zile întregi, ca și alte multe alte orașe  au fost centrul unor confruntări violente în urma asasinării lui George Floyd în Minneapolis din parte a poliției, a devenit viral și a avut atât aplauze cât și critici din partea utilizatorilor rețelelor de socializare.

Polițiștii sunt de fapt acuzați că arată  o parte „umană” și plăcută a poliției, în timp ce situația ar fi de fapt diferită.

Videoclipul larg împărtășit a avut aplauze, dar și mai multe critici: militarii sunt de fapt acuzați că spun o parte „umană” și plăcută a poliției, în timp ce situația ar fi de fapt foarte diferită. Același Jenny Jarvie, jurnalista care a postat videoclipul dansului, a împărtășit și un alt tweet, însoțit doar de scrierea „The scene in Atlanta” (Situația din Atlanta), în care arată soldați revoltători și foarte amenințători: atmosferă foarte diferită de cea sugerată de videoclipul macarenei.

https://twitter.com/JennyJarvie/status/1269057834378985472

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.