Polițiști amenințați: „Slăbiți până la 25 decembrie sau vă veți pierde locurile de muncă”

Până pe 25 decembrie vor trebui să slăbească sau, în caz contrar, își vor pierde locurile de muncă. „Amenințarea” a venit direct de la ministerul de interne din Turkmenistan către miile de ofițeri de poliție supraponderali. Rfe / Rl a raportat indiscreția care a indicat surse guvernamentale. Ofițerii care au primit curioasa solicitare și și-au  spus povestea în mod anonim, de teama represaliilor din partea guvernului. Polițiștii nu ar trebui să cântărească mai mult de 100 de kilograme, deoarece noului ministru de Interne, Mammedkhan Chakyev, „nu îi plac  polițiștii grași”.

Citește și : Un tată simpatic imită perfect expresiile copilului său / VIDEO

Cei care nu respectă noua greutate impusă ar trebui să demisioneze, indiferent de gradul sau de anii în serviciu. Măsuri similare, raportează RFE, au fost luate și în  țările vecine, precum Tadjikistan și Uzbekistan . Noua directivă a cunoscut completarea parcurilor, sălilor de sport și a centrelor sportive: aici ofițerii, cei mai vizați din noua „dietă turcomană”, au început să facă jogging și să facă exerciții fizice. În orașul Mary, în partea de sud-est a țării, corespondenții locali povestesc despre agenții care au început din ce în ce mai mult să alerge în treninguri și să joace sporturi precum fotbal și volei. Termenul limită este aproape … Până de Crăciun vor trebui să slăbească dacă nu vor să își piardă locurile de muncă !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.