Polițist ucis de un cocoș de luptă: “I-a tăiat artera sângerând până la moarte”

Un polițist a fost ucis de un cocoș de luptă  în timpul unui raid al poliției care întrerupse un eveniment clandestin. S-a întâmplat lunea trecută în provincia Samar de Nord din Filipine .

Citește și Bebeluș declarat mort: supraviețuiește 6 ore în camera frigorifică a morții

Ofițerul Christian Bolok a fost tăiat în coapsă de lama atașată la picioarele cocoșilor în luptă, tăietura i-a rupt artera femurală și a sângerat până la moarte, relatează CNN . Lupte de cocoși sunt permise în Filipine, dar din cauza coronavirusului toate evenimentele au fost interzise. Cu toate acestea, cineva a continuat să le organizeze în mod clandestin.

Vestea a lăsat întreaga țară în stare de șoc, începând cu reprezentanții poliției. Arnel Apud, șeful poliției provinciale, a spus: „Când am aflat, nu mi-a venit să cred. În 25 de ani de carieră este pentru prima dată când pierd un bărbat din cauza „pintenului” unui cocoș de luptă ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.