Politia urmareste o tanara de 18 ani inarmata si periculoasa

Poliția din SUA, Denver,  urmărește o tânără de 18 ani înarmată și periculoasă. Ea ar fi obsedată de  masacrul din Columbine ameninând aproximativ douăzeci de școli care au fost imediat închise
Poliția caută o fată “armată și periculoasă” în domeniul investigării școlilor izolate din Denver, Colorado. Sol Pais, în vârstă de 18 ani, ar fi ajuns urma în Colorado luni dimineață și se pare că ar fi responsabilă de  amenințările împotriva mai multor școli Denver.

 

Acținile sale au condus la închiderea și izolarea a cel puțin 20 de instituții. Potrivit autorităților, tânăra femeie ar fi “obsedată” de masacrul liceului Columbine.

 

Te-ar putea interesa și Incendiul la Notre-Dame, profetia lui Victor Hugo: ”O flacara mare printre clopotnite”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.