Poliția l-a amendat pentru că avea părul în ordine: se dusese la frizer

Închiderea de mai mult de o lună a frizerilor devine din ce în ce mai insuportabilă pe unii. Și tocmai din acest motiv agenții responsabili cu verificarea respectării tuturor normelor anticoronavirus au devenit suspecți când au văzut un bărbat cu părul prea ordonat , motiv pentru care l-au și oprit.

Virologul Premiului Nobel din 2008: „Coronavirusul s-a născut din greșeală în cercetarea vaccinului împotriva SIDA”

Episodul s-a petrecut în Rovellasca, o municipalitate din provincia Como, Italia vineri, 17 aprilie 2020. Agenții poliției locale au văzut un rezident bine pieptănat și ordonat și l-au întrebat unde merge și de ce era plecat de acasă. În acel moment, neavând nicio scăpare, bărbatul a trebuit să recunoască că a ieșit di casă pentru a merge la un frizer care a ales să continue să lucreze, în ciuda regulilor impuse. Astfel, ofițerii de ordine l-au denunțat atât pe el, cât și pe frizer. Amenzile pentru cei doi au fost de 280 de euro .

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.