Poliția indiană a arestat un bărbat responsabil pentru moartea femelei de elefant însărcinată

Poliția indiană l-a arestat pe bărbatul care a ucis femela de elefant însărcinată cu un ananas plin cu explozibili . Povestea morții pachidermului în statul sudic al Kerala a călătorit rapid în jurul lumii, pentru brutalitatea imaginilor sale și pentru că decesul a survenit printr-o practică de vânătoare cu adevărat distructivă față de natură locuitori. Acum poliția este pe urmele a altor două persoane.

În India, o femelă elefant însărcinată a murit în chinuri după ce a mâncat un ananas plin de petarde

Bărbatul arestat se numește P. Wilson , iar acum va trebui să răspundă pentru moartea elefantului cu metode ilegale.  Moartea elefantului face parte dintr-o realitate mult mai mare care are loc în Asia de Sud într-un război între om și natură , cu pierderea pădurilor în favoarea expansiunii urbane. Conform rapoartelor poliției din Kerala din Afp Surendra , bărbatul și-a mărturisit imediat fapta : „Bărbatul a recunoscut că a folosit și nuci de cocos umpluți cu explozibil împotriva animalelor sălbatice” .

Oficialii din statul indian au declarat că nu au putut determina cu exactitate când femela de elefant în vârstă de 15 ani a înghițit fructul exploziv. Animalul a fost găsit rănit pe 25 mai, cu două zile înainte de deces.  Explozia a provocat daune grave în zona gurii, împiedicând-o să mănânce sau să bea apă zile întregi.

Omagiul artiștilor din întreaga lume adus femelei de elefant însărcinată care a murit din cauza unui ananas plin cu petarde

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.