Poliția i-a executat pe cei patru bărbați care au violat și ars o tânără din India

În India, patru persoane acuzate de comiterea unui viol de grup și incendiere unei tinere , a au fost împușcați de poliție. Se pare că a fost o execuție  efectuată fără un proces.

Cadavrul unei femei a fost găsit după ce a fost violată și ucisă în Hyderabad , India . Victima, un medic veterinar în vârstă de 27 de ani, a fost găsită sun un pod de la marginea orașului de un trecător. Corpul tinerei a fost redus aproape în cenusă iar familia ei au putut să o identifice doar după lănțișorul pe care îl purta la gât. Sora victimei îi raportase dispariția marți seară, iar joi dimineață cadavrul tinerei a fost găsit.

Citește și Violată și ucisă, corpul unei tinere de 27 de ani a fost găsit carbonizat sub un pod

Patru bărbați au fost executați pentru moartea tinerei de 27 de ani Priyanka Reddy. Trupul tinerei a fost abandonat pe stradă , la aproximativ jumătate de kilometru de locul unde violul a fost consumat. Înainte de a fi arestați, unul dintre cei patru suspecți  a încercat să opună rezistență reușind să dezarmeze un polițist. Azi dimineață bărbații se aflau în arestul poliție după care au fost duși înapoi la locul crimei unde au fost executați.

Mama victimei a declarat pentru BBC că „s-a făcut dreptate”, în timp ce vecinii au sărbătorit cu petarde și mii de oameni au ieșit în stradă.  Cu toate acestea, organizațiile pentru drepturile omului, inclusiv Amnesty International, au solicitat investigații pentru a stabili dacă acestea au fost omoruri extrajudiciare.

“Omorurile extrajudiciare nu sunt o soluție pentru prevenirea violului”, a declarat Avinash Kumar, director executiv al Amnesty International India.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.