Poliția din Phoenix a ucis un bărbat din America Latină în mașină ( video)

Circulă un videoclip pe web în care poliția din Phoenix, capitala statului Arizona, împușcă un bărbat, James Garcia, în timp ce se afla în mașina sa. Dinamica faptelor nu este încă clară: departamentul de poliție susține că a primit o cerere de ajutor de la un cetățean din Maryvale, o suburbie din nord-estul Phoenixului, care a spus că un individ încearcă să-l omoare . O patrulă de poliție ajunge la fața locului și identifică suspectul, care extrage o armă de îndată ce vede că agenții se apropie. Imediat polițiștii au tras opt focuri de armă ucigându-l pe loc.

Talcul cancerigen, Johnson și Johnson condamnat la o maxi despăgubire de 2,1 miliarde de dolari

Potrivit câtorva martori, scena este povestită altfel: Steve Merry, care a înregistrat imaginile, un prieten al victimei, susține că polițiștii „au făcut tot posibilul pentru a-l ucide” pe Garcia, care era în mașina sa.   Consilierul orașului Carlos Garcia, (doar omonimia) pune sub semnul întrebării declarațiile Departamentului și solicită ca imaginile înregistrate de camera de poliție să fie eliberate cât mai curând posibil.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.