Poliția din Hong Kong amenință cu utilizarea armelor de foc

Poliția din Hong Kong a amenințat că va folosi armele de foc dacă agenții continuă să concureze cu protestatarii care au arme letale. Este prima dată de la începutul protestelor, în urmă cu șase luni, că a fost lansat un astfel de avertisment.

 

Egipt, un stâlp de înaltă tensiune s-a prăbușit în Cairo: 4 morți și 2 răniți

“Dacă protestatarii continuă cu acțiuni periculoase, nu am putea avea de ales decât să folosim forța minimă, inclusiv armele de foc”, a declarat purtătorul de cuvânt, Louis Lau, la o conferință de presă pe Facebook și  raportat de AFP.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.