Politia britanica, acuzata de consum de droguri, rasism si violenta impotriva femeilor

Politia britanica, acuzata de consum de droguri, rasism si violenta impotriva femeilor

Majoritatea ofițerilor de poliție britanice ar fi oficialii de la Scotland Yard

În aceste zile, poliția britanică a ajuns în mijlocul unui scandal, deoarece personalul său a fost acuzat de “încălcări grave” ale codului deontologic al poliției.

L’Independent Office for Police Conduct (IOPC), o autoritate guvernamentală de supraveghere privind activitatea ofițerilor de securitate publică, a publicat recent un dosar în care raportează numeroase cazuri de “comportament inacceptabil moral” atribuit reprezentanților poliției din Anglia, Țara Galilor și Scoția, precum și agenți ai Metropolitan Police Service din Londra (popular cunoscut sub numele de Scotland Yard).

 

Potrivit sondajului realizat de IOPC, un “număr semnificativ” de ofițeri de securitate publică ar fi fost până acum responsabili pentru acte de o asemenea gravitate ca ” pătează aproape ireparabil ” reputația forțelor de ordine britanice. Printre comportamentele raporate ar fi, în primul rând, “consumul obișnuit de droguri” implementat de “sute” de polițiști în timpul programului de lucru.

 

Aceiași agenți înclinați să folosească droguri ar fi efectuat arestări motivate exclusiv de “prejudecăți rasiale”, ceea ce este în detrimentul indivizilor vinovați doar pentru că aveau un “ten întunecat” sau “trăsăturile non-caucaziene”. Victimele acestor arestări arbitrare induse de preconcepțiile rasiste ar fi, prin urmare, acuzate în dosar “bătuți până la moarte” de ofițerii de poliție incriminați.

 

Potrivit documentului elaborat de Iopc, aceste sute de funcționari ar fi comis “abuzuri sexuale” asupra femeilor arestate și luate la secția de poliție. Agenții în cauză i-ar forța să aibă “relații intime” cu ei, uneori chiar cu “mai mulți polițiști în același timp”.

 

Solicitările de consolidare a controalelor privind conduita polițiștilor au fost trimise, de asemenea ți primului-ministru May.

Te-ar putea interesa și Fiicele ii fac o fotografie mamei si i-o arata: ” Datorita lor acum sunt in viata, m-au salvat ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.