Politia a arestat o tanara, desi era o victima a violurilor: Cassie Pike abuzata de peste 100 de barbati

Politia a arestat o tanara, desi era o victima a violurilor: Cassie Pike abuzata de peste 100 de barbati

O victimă  care a fost violată de mai mult de 100 de bărbați a dezvăluit că poliția a arestat-o, în ciuda faptului că ea a fost traficată în toată țara. Cassie Pike avea doar 11 ani când au început să fie victima violurilor în orașul ei natal,  Halifax. Ea a petrecut mai bine de cinci ani, fiind violată în mod repetat, de peste 100 de bărbați.  În ciuda faptului că încerca să spună autorităților ce se întâmplă cu ea, ea era de fiecare dată arestată fiind găsită sub influența drogurilor.

 

Când violatorii ei au început să-i administreze droguri, tânăra amețită nu era crezută de polițiști, iar aceștia o arestau pentru posesie și consum de droguri. Era deja în vizorul autorităților, dar nu pentru că era o victimă, ci pentru droguri și prostituție. Pe când avea doar 13 ani a fost văzută intrând într-o mașină în care se afla o altă minoră, a fost arestată pentru suspiciunea de prostituție. Nu era crezută, scrie Mirror.

 

Amenințată cu moartea și violată Cassie în cele din urmă a rămas însărcinată.

 

Atunci a decis să se sinucidă, dar violatorii ei nu au lăsat-o nici o clipă singură și au continuat abuzurile. Nimeni nu ar fi trebuit să știe calvarul lui Cassie, până când în timpul unui examen a leșinat și a fost transportată la spital. Doar acolo s-au descoperit abuzurile și fetița în sfârșit a fost crezută. Denuțurile ei au dus în spatele gratiile 18 bărbați care au fost condamnați la un total de 168 de ani de închisoare.

 

Acum Cassie în vârstă de 23 de ani este mama a doi copii și chiar dacă trăiește și în prezent sub protecția poliției, se întreabă ce se va întâmpla cu ea atunci când acei criminali vor ieși din închisoare, mai ales că după sentințele judecătorilor ea a fost amenințată cu moartea de către familiile celor inculpați.

Te-ar putea interesa și Zeci de mii de femei nord-coreene vandute in China pentru comertul sexual si violate

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.