Poligamia în Irak: o bancă acordă împrumuturi pentru „a doua căsătorie”

O bancă irakiană a anunțat astăzi disponibilitatea fondurilor pentru „acordarea de împrumuturi pentru a doua nuntă”. Anunțul făcut într-o declarație oficială a aceleiași bănci, al Rasheed, a doua ca mărime din țară, a fost preluată astăzi cu mare proeminență de către principalele mass-media naționale.

“S-a decis acordarea de împrumuturi pentru cei care se căsătoresc pentru a doua oară cu condiția să nu fi primit deja un împrumut de nuntă anterior în momentul primei căsătorii”, a declarat banca într-un comunicat. preluat de televiziunea prin satelit Rudaw.

Citește și Cutremur în direct: premierul Islandei a fost surprinsă de cutremur în timpul unei declarații. VIDEO

Banca a precizat că „împrumutul în valoare de 14 milioane de dinari (puțin peste 14.000 de euro) va fi acordat tuturor persoanelor care îl solicită, indiferent de naționalitate și chiar în absența unui garant, cu condiția ca solicitantul să fie angajat pentru o perioadă nedeterminată și de cel puțin 2 ani “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook,  Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.