Pokèmon, cea mai rară carte de joc vândută la licitație pentru 195 de mii de dolari: în lume există doar 39

Cea mai rară carte de joc Pokémon tocmai a fost scoasă la licitație pentru 195.000 de dolari. Este un articol de colecție, „Pikachu Ilustrator”, realizat de artistul Atsuko Nishida. Pe acest card  Pokemon  este reprezentat cu o perie în mână. Un desen care avut numeroase reimprimări, dar doar 39 au o valoare atât de mare.

Din această ediție, de fapt, există doar 38 de lucrări din lume care au fost livrate cu prilejul unui concurs de ilustrații comice organizat de CoroCoro Comic.

O fetiță de 13 ani și-a ucis sora însărcinată și i-a smuls copilul din pântec

Nu este prima dată când a fost atins un număr record pentru cărțile Pokemon. În 2014, o altă copie în stare excelentă a fost vândută pentru 100 de mii de dolari, în timp ce pentru celelalte exemplare – în condiții mai puțin bune – prețul poate fi de aproximativ 50 de mii de dolari, după cum subliniază Independent.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.