Poate fi învins Coronavirus cu un medicament pentru…pisici? Rezultatele promițătoare ale unui studiu

O veste bună vine din Anglia în ceea ce privește tratamentul împotriva Coronavirusului. În ultimele zile au existat numeroase rezultate pozitive cu privire la medicamentele care au lucrat în tratamentul bolii. În Franța, un virolog a testat cu rezultate excelente un medicament utilizat pentru a trata Ebola , în timp ce în Italia, rezultatele pozitive au continuat cu medicamentul experimental Remdesivir (primul pacient vindecat la Genova).

Dar astăzi, veștile bune vin și din Marea Britanie . O nouă speranță este încredințată medicamentului Retromad1 . Aceasta a fost sintetizată inițial pentru tratamentul herpesului. În urma experimentelor, însă, nu a primit permisiunea de a fi folosit pentru oameni. În urma altor experimente, s-a descoperit că medicamentul este util în contrastarea efectelor leucemiei și a celor ale virusului infecțios generat de peritonita la pisici.

Citește și Coronavirus, potrivit unui studiu, asimptomaticii sunt cei mai contagioși

Producătorul medicamentului, Biovalence Technologies , a dezvăluit că medicamentul a dat rezultate excelente și în tratamentul FeCov , un tip de Coronavirus care afectează felinele. Dovezile științifice au arătat că Covid-19 se comportă în organism ca HIV, Ebola și mai precis FeCov. Prin urmare, savanții cred că dacă Retromad1 funcționează cu FeCov nu există niciun motiv să creadă că nu ar putea funcționa cu împotriva Sars-Cov2 , scrie presa internațională.

Exact așa cum s-a întâmplat cu medicamentele testate pe Ebola și HIV, prin urmare, acest lucru ar putea fi experimentat și pentru a înțelege dacă poate fi util în combaterea Covid-19. Purtătorul de cuvânt al companiei farmaceutice specifică : „În orice caz, nu este un vaccin, prin urmare nu poate fi utilizat ca instrument preventiv pentru sănătatea publică”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.