Ploile torentiale si inundatiile din China au provocat cel putin 19 morti

Ploile torentiale si inundatiile din China au provocat cel putin 19 morti

 

Inundațiile cauzate de ploile torențiale au provocat moartea a cel puțin 19 persoane, prăbușirea în numeroase case și deteriorarea culturilor din sudul Chinei. Mass-media din țară raportează că ploile abundente și persistente afectează regiunea Guangxi, la granița cu Vietnam, și provincia vecină Guangdong timp de o săptămână.

 

Te-ar putea interesa si Furtuna violenta in Germania! Bucati de grindina au cazut ca gloantele VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.