Ploile torențiale din Japonia: 56 de morți la Kyushu

Numărul deceselor provocate de valul de ploi torențiale care a lovit sudul Japoniei – în special insula Kyushu – a crescut la 56 de ani. Autoritățile și forțele de apărare japoneze sunt angajate să caute mai multe persoane dispărute și să evacueze oameni din zonele de risc.

Oroare în Columbia! Șapte soldați au violat o fetiță de numai 12 ani: arestați

Între timp valul de vreme nefavorabilă, s-a mutat spre nord, spre insula principală Honshu și a determinat agenția națională de meteorologie Kishocho să emită o maximă alertă pentru ploile extreme în două prefecturi – Nagano și Gifu – și în alte  20 de municipalități din partea centrală a țării.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.