Ploile musonice din Pakistan au dus la moartea a 90 de persoane

Ploile musonice din Pakistan, care au început de trei zile, au ucis 90 de oameni și au distrus cel puțin o mie de locuințe. Marți în Karachi, cel mai populat oraș al țării, străzile și casele au fost inundate de ploi care nu se pot scurge din cauza sistemelor învechite de canalizare.

Potrivit protecției civile pakistaneze din Karachi, unde armata, salvatorii și voluntarii grupării islamiste radicale Tehreek-e-Labbaik au intervenit, 1.245 de persoane au fost evacuate din casele lor. Armata a folosit bărci pentru evacuarea a 300 de persoane din districtul Dadu din provincia Sindh.

Uraganul Laura este înspăimântător, 500 de mii de persoane evacuate în SUA

Protecția civilă a declarat că 31 de persoane au murit în sudul provinciei Sindh, 23 în provincia Khyber Pakhtunkhwa, 15 în sud-vestul Baluchistanului și 8 în provincia Punjab. Peste treisprezece persoane au murit în nordul țării, inclusiv trei în Kașmirul pakistanez.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.