Ploi ucigase si alunecari de teren: zeci de persoane s-au inecat in propriile masini

Ploi ucigase si alunecari de teren: zeci de persoane s-au inecat in propriile masini

Brazilia a fost îngenunchiată de o puternică furtună și ploi care a provocat zeci de decese.  Mai multe persoane au murit din cauza ploilor torențiale care au lovit Rio de Janeiro. Victimele au rămas blocate în mașinile lor după ce au fost loviți de copaci sau în urma alunecărilor de teren.
De luni dimineață, toate străzile orașului sunt inundate. Autoritățile locale au cerut cetățenilor din zonele cele mai expuse riscului să se deplaseze cu extremă precauție.

 

Primarul, Marcelo Crivella, a declarat stare  de criză și a invitat populația să rămână acasă, potrivit site-ului ziarului Folha de S.Paulo, a recunoscut că “că a gresit” să nu  anticipeze riscurile pe care ar fi putut să le provoace ploile abundente și alunecările de teren.

 

Între timp, ploile nu dau semn să se oprească iar drumurile sunt închise traficului.

ploi2 1 poli3 1

Te-ar putea interesa și Ororile unui tata: un roman din Italia si-a legat copilul cu lanturile de pat lasandu-l fara apa si mancare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.