Ploi torențiale și alunecări de teren în Japonia, 16 morți și 200 de mii de persoane evacuate

Cel puțin 16 victime și 13 de persoane dispărute în Japonia în urma ploilor torențiale care au provocat alunecări de teren și inundații, în special în sud-vestul țării, relatează presa locală. Prefectura Kumamoto a cerut a aproximativ 200 de mii de locuitori să-și abandoneze casele.

Pacientă cu cancer creează și donează hăinuțe croșetate pentru bebelușii prematuri din spital

Potrivit institutului meteorologic japonez, sunt prognozate precipitații de până la 200 de milimetri pe insula sud-vest de Kyushu, 150 de milimetri în regiunea Tokai din centrul Japoniei și 100 de milimetri în Shikoku și regiunea Kinki.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.