Ploi abundente și inundații: furtuna „Cristobal” ajunge în Louisiana

Centrul american pentru uragane a avertizat locuitorii cu privire la „riscul de inundații”, dar se preconizează că furtuna să scadă în următoarele ore . Furtuna tropicală Cristobal a lovit ieri coasta Louisiana din sud-estul Statelor Unite, cu vânturi de până la 80 de kilometri pe oră, potrivit rapoartelor Centrului American pentru Uragane. Rafalele de vântului au atins 102 kilometri pe oră pe o insulă din largul coastei Mississippi, în timp ce președintele american Donald Trump a declarat că va semna o declarație de urgență, o măsură care va elibera fonduri federale.

Proteste în SUA: o mașină a intrat în plin în demonstranți trăgând mai multe focuri de armă | Video

Centrul american pentru uragane a avertizat despre „riscurile de inundații care ar putea pune în pericol viața oamenilor” într-o zonă de 140 de kilometri de gura Mississippi. Conform prognozelor experților, furtuna Cristobal ar trebui să se estompeze pe măsură ce se apropie de Arkansas și Missouri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.